Havjar rrumbullosur

Patëllxhan, larje pastër nga të lëkurës, me feta një kashte të madhe, mbrojtjen dhe përzierjen e 30 min. Pastaj duart e shtrydhur lëng, perime të naftës, dhe mbushet në një enëthellë, nxitje, derisa i dyshuari buta. Narizuyut kashte onions, flokëkuq natyraly të lirë terttsi, shtoni terren dhe piper majdanoz i freskët herbs, të përziera dhe të skuqur. Domate, larje oshparivayut ujë e zier, pastrohen e lëkurës, me feta dhe të dyshuar në një enëveçantë. Të gjitha perimet vënë në një anije, përzierjen. Solyat, shtoni piper dhe sheqer (ju mund ta pa të) dhe zierje 5-10 minuta. Hot masive vë në bankat e të pastër, i mbuluar me lids, sterilizuar tyre në ujë të ngrohtë 30-40 minuta (në varësi të kapacitetit kanaçe) dikur mur vënë kapak dhe bankat për të përmbysur cool.

Në 1 kg patëllxhan: 360 g domate, 200 g e flokëkuq dhe onions, 100 gramë perime të naftës, 120 g majdanoz të gjelbra, kripë, piper dhe sheqer - në shije.

Recommended lexuar

 
«Parapaketoj e patëllxhan Saute (perime ragu) »