Patëllxhan rrumbullosur

Të lahen frutave, feta qarqet 0,5 cm solyat nëpërmjet 30 minuta opolaskivayut shtrydhur lëng dhe ujë. Hedh piper hammer, paniruyut në miell dhe i skuqur në vaj perimesh, shtoni peeled me feta domate, të solyat shije.

Hot uperemish skuqur me patëllxhan onions domate të mbushura dhe të pastër në gjysmë litër prosterilizovannye bankat, mbuluar kurorëzon dhe sterilizuar. Ukuporivayut Bankat dhe lids ftohur.

Në 1,4 kg patëllxhan: 100 g miell gruri, 250 g onions, 600 g domate, 160 gram perime naftës, 3 g tokësore e piper, 15 g kripë.

Recommended lexuar

 
«Saute (perime ragu) Patëllxhan marinuar »