Keyword Search

aplikimi


Rezultatet 21 - 30 nga 31

31 Totali i gjetur materiale.

... Jnë bulbs. Më e lartë e sjell onions e mesme janë bërë me doza e plehrave në kombinim me myk. Në torfë-dynd terreneve përgjigjet edhe për ta bërë atë të ...

... Onions speciet bimore të aplikojnë, duke kërkuar të bëjë shumë të plehrave. Më i madh i jep fuqi përdorimin e përbashkët të plehrave organike dhe minerale, të cilat i zvogëlon koncentrimit të kripërave në tokë ...

... Deri në 40% të totalit të kostove të prodhimit. Kjo detyrë mund todko subjekt të plotë të përdorin teknikat bujqësore, dhe trajtime kimike. Ky grup i teknikave dhe në ...

... Parë, ata nuk janë gjithmonë në kohë shënuar dëmtimin dhe shkatërrimin e bimëve, dhe në radhë të dytë, që aktualisht kanë probleme me përdorimin e pesticideve. Onions ushkodzhuyetsya gati 100 lloje të organizmave të dëmshëm ...

Rritje onions nga sevka deri kohët e fundit ishte më e zakonshme në veri, të mesëm korsi, zonat qendrore të zi dhe kënetor. Kjo mënyrë e rritjes së onions mbizotërim d

Насінництво 26. Farë
(default / onions)
... Dtsi pasazheve të veçanta. Kur sprucitje, marrë parasysh se onions - bimėve perekrestnoopylyayuscheesya. Prandaj përdorimi i pesticideve gjatë lulëzim të çon në përmbajtje dhe vdekjen e insekteve, të ...

... Rypysuvaly atë të posaçme pronave. Në Rusi mjekësore në lidhje me pronat e hudhër dhe si të përdorin kaluar nga brezi në brez me gojë, dhe më vonë në shkrim. ...

... Arrows kur shfaqen në masë, atëherë pidhodovuye bimë të këtij zog feçe. Disa perime prodhuesit janë përdorur gjilpërë, finely feta tyre dhe porotë në lakër domate dhe bimë. N. ..

Pras fabrikë relativisht e ulët. Që kujdesen për të, është në shkatërrimin e tokës, tëharrje, deri, të ushqyerit, lotim, mulching dhe mbrojtjen e bimëve nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Toka është vazhdimisht i vocërr

... Astychnist kapilar gjaku anijeve. Në mjekësinë popullore njihet si një diuretik dhe bën të dalë djersë, është përdorur gjatë të ftohtë dhe të sëmundjeve të gripit. Batun përdorur në mjekësi Lindore ...

4 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 Tjetër> [fundit]>>